Automotive

Projectmanagement

Bob Strebus is de drijvende kracht achter Queric. Zijn ruim dertig jaar lange ervaring in de automotive staan garant voor gedegen advies, kwaliteit en deskundigheid van zaken. Queric weet precies waar de mogelijkheden liggen om marges binnen uw organisatie te verbeteren. Met name wanneer het gaat om het analyseren van commerciële processen.

Hij staat voor u klaar wanneer het gaat om mobiliteit van zowel bedrijven als particulieren. Denkt u daarbij aan advies rondom de aan- of verkoop van uw auto. Het is zelfs mogelijk om de volledige aan- of verkoop over te laten aan Queric. Daarnaast geeft hij advies betreffende wagenparkbeheer. Of het nu gaat om koop, lease, reparatie, onderhoud of  verzekeringen.

Met Queric mag u rekenen op kwaliteit en deskundigheid.

 

Coaching en training

De kwaliteiten van de commercieel medewerkers en de bedrijfsleider spelen een belangrijke rol wanneer het gaat om het succes van uw onderneming. Service, kennis en vakkundigheid hebben een directe invloed op de klanttevredenheid binnen de verkoop. Uw doelgroep staat daarbij centraal, hetgeen resulteert in een hogere omzet.

Queric richt zich met name op relatiemanagement en relatiebeheer in de automotive. Een goede relatie met uw klanten biedt u als ondernemer de mogelijkheid om een eigen positie binnen de markt te verwerven en deze ook te behouden. Daarbij ligt de nadruk op de invloed die uw commercieel medewerkers hebben op het gedrag van uw klanten, zowel verbaal als non-verbaal.

Queric begeleidt u en uw medewerkers met het overdragen van kennis en het verbeteren van uw commerciële vaardigheden.

 

Relatiemanagement

Iedere ondernemer houdt zich in meer of mindere mate bezig met relatiemanagement. De vraag is alleen hoe u dit effectiever en efficiënter kunt doen. Het belang van relatiemanagement ontdekt u pas wanneer u het nodig hebt. Wanneer u tot de conclusie komt dat er simpelweg te weinig zorg aan is besteed. In veel gevallen heeft dat op de langere termijn vervelende gevolgen. Opdrachten stromen niet meer vanzelf binnen, er is meer concurrentie en uw tarieven staan onder druk. Uw relaties vragen hoogwaardig advies en kwaliteitswerk. Aandacht is op dat moment het sleutelwoord.

Queric verwezenlijkt een manier van relatiemanagement die het best bij u past. Er wordt een strategie gevonden die resulteert in een langdurig en evenwichtig klantenbestand. Dit leidt tot een professionele en economische groei van uw onderneming. De juiste aandacht aan relaties en het beheer daarvan vormen een stevige basis voor uw bedrijfscontinuïteit.

Nu investeren betekent straks minder zorgen!

Ervaring met veel merken

Ford
Audi
Volkswagen
Renault
Jaguar
Ferrari
Chrysler
Jeep
BMW
Lexus
Toyota
Saab
Volvo

Contactgegevens

Telefoon: 06 25 22 92 42
E-mail: info@queric.nl

Copyright © 2017. Queric Automotive.

Developed by ThemeMakers