Zoek jij hulp bij de verkoop van jouw auto?

Wij regelen voor jou de verkoop van je auto van A tot Z. Maak gebruik van ons netwerk en kennis om de beste prijs voor jouw auto te krijgen.

Wat zijn de kosten?

De instapkosten voor het verkopen van jouw auto zijn €89. Voor dit bedrag maken wij professionele foto’s en taxeren wij de auto.
Samen spreken wij vooraf een percentage van de verkoopprijs af die achteraf wordt verrekend met de verkoopprijs. Op deze manier kan jij er vanuit gaan dat wij voor jou de beste prijs zullen onderhandelen. In sommige gevallen vragen wij een bedrag vooraf (bij zeldzame auto’s bijvoorbeeld) maar zijn wij vooraf altijd transparant in.

Wil jij graag dat jouw auto wordt geplaatst op onze website en in ons netwerk? Vraag dan hier naar de mogelijkheden en kosten.

Start hier de verkoop van jouw auto.

Vul ons verkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken.

Start hier de verkoop van jouw auto.

Vul ons verkoopformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken.

Klantervaringen

Ik heb Bob ingeschakeld tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Na het bespreken van mijn wensen is Bob op zoek gegaan. Uiteindelijk hebben we samen een testrit gemaakt en heeft hij geholpen bij de onderhandeling. Tot slot een mooie en goede auto gekocht. Bob, nogmaals bedankt voor de vriendelijke en goede service!
Odet Kamerman
Nadat ik Bob had benaderd voor een bemiddeling was het binnen een week geregeld. De verwachte verkoopwaarde van Bob bleek realistisch en dat tekent zijn vakmanschap.
Klaas Koobs
Toen ik zwanger was van ons derde kindje, leek het ons handig een grotere auto te hebben. We namen contact op met QuericAutomotive omdat we zelf geen puf hadden ons te verdiepen in alle mogelijke auto’s. Bob kwam een avond langs en besprak met ons onze wensen en financiële mogelijkheden en plaatste hier en daar kanttekeningen dankzij zijn jarenlange kennis en ervaring. Binnen een week mailde Bob ons een auto waar we heel enthousiast van werden! We regelden oppas en met Bob gingen we naar de betreffende garage. We maakten een proefrit en Bob leidde daarna de onderhandelingen. Een week later konden we mijn oude auto inruilen voor een auto waar onze drie kinderen met isofix achterin naast elkaar kunnen zitten.
Lizan van Dijk
Bij de inspectie en taxatie van de auto van mijn schoonmoeder viel me al Bob zijn expertise op. Alles duidelijk in kaart brengen, goed onderbouwen en altijd rekening houdend met zijn klant. Tot zover alles goed, maar toen Bob een uur later al een mooi bod had op de auto, werd het pas echt mooi! Bedankt voor de goede zorgen Bob, voor nu en nogmaals!
Michel de Jong
Wat is het prettig als je diensten kunt inkopen. Dat heb ik gedaan met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe auto bij Queric. Ik kon al mijn -vage- wensen ventileren en zij gingen voor mij aan de slag. Ik hoefde zelf niet langs garages/dealers of mij te oriënteren op internet. Kortom geen zorgen, maar ontzorgen. En het resultaat; een auto naar mijn zin en een uitstekende nazorg.
Madelon van Ingen Schenau
Je eigen auto verkopen? Hoe pak je zoiets aan. Wat vraag je voor je oude auto? Wil je Jan en alleman wel bij jezelf over de vloer hebben? Nadat ik in contact ben gekomen met Bob Strebus van Queric Automotive was ik snel overtuigd om van zijn kwaliteiten gebruik te maken. Dankzij de jarenlange ervaring van Bob heeft bij binnen now time een koper gevonden en hebben wij de deal beklonken. Kortom: Een echte aanrader.
Mathijs en Heleen Pool
Bob heeft ons geholpen met een nieuwe auto en we zijn er echt heel blij mee. Snelle service, vriendelijk, alles tot in de puntjes geregeld en binnen een week was alles al rond. Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals dank Bob!😁
Esther Schier