Wagenparkbeheer

Laat jouw wagenpark professioneel beheren door Queric Automotive.

Wagenparkbeheerder met kennis en ervaring

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij jouw wagenpark wilt uitbesteden. Geen tijd, kosten besparing of je hebt gewoonweg niet de juiste kennis in huis. Met Queric Automotive Wagenparkbeheer haal je meer dan 30 jaar ervaring in huis en wordt je in de administratieve zaken volledig ontzorgt.

Kostenbesparing

Wij helpen jou graag te adviseren jouw mobiliteitsbudget zo efficient mogelijk in te zetten.

Wij houden rekening met inkoopvoordelen en zoeken de beste oplossing voor jullie bedrijf.

Duurzaamheid

Wil jij of moeten jullie rekening houden met zaken als CO2 uitstoot? Dan helpen wij je verder met het zoeken van een duurzame mobiliteitsoplossing.

Flexibiliteit

Van shortlease tot full operational lease, Queric Automotive adviseert jou bij het maken van de beste oplossing die past binnen jou budget.

1 aanspreekpunt

Alle communicatie verloopt via 1 kanaal, Queric Automotive. Makkelijk, snel en duidelijk! Jouw vragen kan je bij ons stellen.

Tevredenheid

Een mooie auto is leuk, maar rijd hij ook lekker? Past hij binnen het budget?

De tevredenheid van jouw werknemers is voor ons heel belangrijk.

Focus

Wij regelen de mobiliteit van jouw bedrijf zodat jij je samen met je werknemers kan focussen op jullie core-business.

Wat zijn de voordelen?

Klantervaringen

De aankoop van mijn Ford Kuga is voortreffelijk verlopen dankzij de inzet van Bob Strebus (Queric Automotive). De aanschaf van een auto is een grote verantwoordelijke uitgave en daar had ik expertise bij nodig. Bob heeft goed geluisterd naar mijn functionele en primaire wensen, de secundaire wensen die het comfort vergroten en hield daarbij de financiële middelen goed in de gaten. Hij kwam zeer snel met een tiental auto's waarbij hij adequaat kon aangeven wat de meerwaarde was en bij welk merk/type auto hij verwachtte dat ik een aantal jaren goed en veilig zou kunnen rijden. Daardoor kon ik snel tot een keuze komen. Bob heeft een landelijk netwerk en deed de onderhandelingen. Hij zocht daarna ook een garage die mijn huidige auto wilde kopen. Voor de dag van de aflevering had hij een duidelijk overzicht gemaakt van de tijden en route en kon ik meerijden met hem om mijn nieuwe auto op te halen, nadat ik mijn oude auto had afgeleverd. Een goede service! Ik zou Bob zeker aanbevelen aan vrienden en/of kennissen om als tussenpersoon te fungeren bij de aanschaf van een auto.
Rixt Ytsma
Ik heb Bob ingeschakeld tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Na het bespreken van mijn wensen is Bob op zoek gegaan. Uiteindelijk hebben we samen een testrit gemaakt en heeft hij geholpen bij de onderhandeling. Tot slot een mooie en goede auto gekocht. Bob, nogmaals bedankt voor de vriendelijke en goede service!
Odet Kamerman
Nadat ik Bob had benaderd voor een bemiddeling was het binnen een week geregeld. De verwachte verkoopwaarde van Bob bleek realistisch en dat tekent zijn vakmanschap.
Klaas Koobs
Toen ik zwanger was van ons derde kindje, leek het ons handig een grotere auto te hebben. We namen contact op met QuericAutomotive omdat we zelf geen puf hadden ons te verdiepen in alle mogelijke auto’s. Bob kwam een avond langs en besprak met ons onze wensen en financiële mogelijkheden en plaatste hier en daar kanttekeningen dankzij zijn jarenlange kennis en ervaring. Binnen een week mailde Bob ons een auto waar we heel enthousiast van werden! We regelden oppas en met Bob gingen we naar de betreffende garage. We maakten een proefrit en Bob leidde daarna de onderhandelingen. Een week later konden we mijn oude auto inruilen voor een auto waar onze drie kinderen met isofix achterin naast elkaar kunnen zitten.
Lizan van Dijk
Wat is het prettig als je diensten kunt inkopen. Dat heb ik gedaan met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe auto bij Queric. Ik kon al mijn -vage- wensen ventileren en zij gingen voor mij aan de slag. Ik hoefde zelf niet langs garages/dealers of mij te oriënteren op internet. Kortom geen zorgen, maar ontzorgen. En het resultaat; een auto naar mijn zin en een uitstekende nazorg.
Madelon van Ingen Schenau
Je eigen auto verkopen? Hoe pak je zoiets aan. Wat vraag je voor je oude auto? Wil je Jan en alleman wel bij jezelf over de vloer hebben? Nadat ik in contact ben gekomen met Bob Strebus van Queric Automotive was ik snel overtuigd om van zijn kwaliteiten gebruik te maken. Dankzij de jarenlange ervaring van Bob heeft bij binnen now time een koper gevonden en hebben wij de deal beklonken. Kortom: Een echte aanrader.
Mathijs en Heleen Pool
Bob heeft ons geholpen met een nieuwe auto en we zijn er echt heel blij mee. Snelle service, vriendelijk, alles tot in de puntjes geregeld en binnen een week was alles al rond. Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals dank Bob!😁
Esther Schier
Bij de inspectie en taxatie van de auto van mijn schoonmoeder viel me al Bob zijn expertise op. Alles duidelijk in kaart brengen, goed onderbouwen en altijd rekening houdend met zijn klant. Tot zover alles goed, maar toen Bob een uur later al een mooi bod had op de auto, werd het pas echt mooi! Bedankt voor de goede zorgen Bob, voor nu en nogmaals!
Michel de Jong